Slik buffet Ideer til bryllupper

candy-buffet

De fleste mennesker har aldrig hørt om en slik buffet, men hvis du vil virkelig begejstre folk på dit bryllup og spare penge til at starte op, så skal du måske overveje at have en. Det er en fantastisk måde at holde dessert omkostningerne nede og lade folk træffe deres egne beslutninger. Her er et par slik buffet ideer til at gennemføre til dit bryllup.

Du har sikkert allerede har et farvetema plukket ud til dit bryllup, så bare bruge det til slik, så godt. Hvid og blå, gul og hvid, pink og rød, alle disse gør glimrende valg, når det kommer til en slik buffet. Hvad kunne være helt kaotisk kan blive til en smuk dekoration, når alle slik er i en eller to farver.

Der er et stort antal af bryllup tema slik, men det betyder ikke, du er nødt til at holde med dem. Hvis du ikke ønsker skumfidus duer og folie indpakket hjerter udbryder dessert bordet, så du måske ønsker at se på nogle andre muligheder. Mints og gummies er altid populære, som er chokolade.

Hvis du vælger at tilbyde en bred vifte af mindre slik, er det en god ide at gøre det nemt for gæsterne at score slik ud. Sætte nogle små scoops i hver beholder, og give gæsterne en lille boks eller pose til at sætte deres godter i. Dette har også den fordel at begrænse, hvor meget de kan tage, da kun få mennesker vil forsøge at fylde mere end én pose.

Mens løs slik kan være sjovt, er det også en god idé at inkludere et par indpakkede genstande eller slikkepinde, der er lettere at få fat i, hvis nogen bare ønsker et stykke. Lakrids, chokolade og pebermynte sticks er alle gode muligheder, som er små poser, der har lidt slik i dem. Disse færdigpakkede muligheder kan også være billigere i nogle tilfælde, når de købes i løs vægt.

Glem ikke bleer ! Vådservietter er faktisk en god tilføjelse til slik buffet bordet. De tillader gæst at tørre klistret ud af deres hænder uden at skulle stå i kø ved håndvasken. Du kan blive individuelt indpakket klude, der kan stå i en skål med slik.

Alle disse slik buffet ideer kan oversætte til alle tilfælde, hvor du ønsker at sætte en spredning af lækkerier som dette, men de er især nyttige til et bryllup. Gør din reception en til at huske med en dejlig tabel ( eller to) fuld af lækre godbidder, at dine gæster vil elske.