Konfirmation Kjoler

Konfirmation kommer snart og forældre til små piger vil være på udkig efter hendes kommunion kjole, slør og tilbehør.

Men hvad nu hvis din datter hader kjoler? Er der noget for hende at bære, der ikke vil indebære en stor kamp?

Hvert år modtager vi e-mails fra panikagtige Moms hvis døtre siger –

Jeg vil ikke bære et Samfund kjole!

Men ofte dette virkelig udmønter sig i –

Jeg ønsker ikke at se alt for piget, også Tradewinds eller drenget.

Det er som regel roden til hele problemet.

KonfirmationskjolerKlik for at se flere konfirmationskjoler

De fleste konfirmationer kjoler vil være den typiske fuld, skummende ball gown-lignende nederdele af tyl eller organza eller satin falder fra en naturlig længde talje. Blondekant, applikationsbroderi fuld buer og delikat beading vil være enerådende. De er darling og åh, så sød!

Men den slags Communion kjole simpelthen ikke kommer til at gå over godt med den ikke-piget pige. Det er den kjole af hendes mareridt! Alligevel er der virkelig er svar på dette dilemma, som ikke indebærer at være den eneste pige i bukser som drengene.

I stedet for den typiske First Communion kjole stil med bølgende, fuld nederdel, ser mere i retning af A-line kjole stilarter. Mange virksomheder producerer klassisk stil kjoler med A-line silhuetter, der er det perfekte alternativ for den ikke-Tradewinds lass at bære. Disse kan have et imperium (hævet) talje, en asymmetrisk talje eller endda ingen talje på alle (typisk kaldes en “fit-n flare” stil). Disse silhuetter er tilgængelige for First Communion fra sådanne velrenommerede kjole fabrikanter Elsie Mo-design, Glam Girls, Sweetie Pie, US engle og meget mere.

Den nederdel på A-linje Communion kjole vil normalt klokke ud til at være en smule fuld på bunden, men der er ingen indsamling i disse kjoler. Således vil hun ikke føle sig “kræsen” eller “babyish”. I stedet vil hun se alderssvarende og ordentligt klædt på til hendes første kommunion og alligevel vil være meget tættere på sin comfort zone for udseende.

Et par stilarter er faktisk er til rådighed i korte kjoler (næsten lige op og ned), og er accent med detaljer for at holde dem fra at se alt for almindeligt eller afslappet.

Ingen steder vil du finde så mange valg, som du vil ved at handle på nettet. Mens mursten og mørtel detailhandlere har at tilbyde, hvad sælger mest, on-line butikker kan tilbyde dig de færre kommercielle stilarter. Ud over bekvemmelighed shopping på linje, du har langt mere mangfoldigt udvalg til rådighed. Ikke blot vil du være i stand til at finde en kjole egnet til en lille drengepige – du vil sandsynligvis også finde stilarter, som alle andre ikke iført den dag også!