Bryllup mad tendenser for foråret 2016

spring

Kom gift i løbet af sæsonen, hvor store dele af verden er begyndt på ny synes særligt montering. Spring bryllupper også give bruden og gommen en hel vifte af bryllup mad muligheder der er inspireret af sæsonen af fødsel og nye begyndelser. Nedenfor er nogle muligheder for at indarbejde forårssæsonen i din modtagelse rum og menu.

Lad sæsonens farver arbejde for dig

Levende grøn, saftig appelsin, sprængfyldt solskin gul, dyb forførende blomme – farverne på foråret er ømme at låne en enestående luft af fest og elegance til din buffet bordet i form af alle slags frugter, grøntsager, slaws og salater. Hvis du har en forgyldt reception, så prøv at vise farverne på sæsonen i den mest kreative og lækker måde du kan. Det ville være en skam for dine gæster til at gå glip af muligheden for at nyde en dobbelt fest på din bryllupsdag – én for deres øjne og en anden for deres smagsløg.

Du kan lade sæson være din inspiration og tjene op en frisk vegetar hovedret, at selv din hard-core kødædende gæsterne kan nyde. For eksempel tjener op en stor saftig grillet planke af blomkål eller Portobello champignon bøf.

spiselige Dekoration

Med en dristig og dygtig kok, kan du forvandle dine centerpieces til en spiselig forår godbid for dine gæster. En klynge af cupcakes med en hvirvel af glasur lavet til at ligne blomsterblade kan være en fantastisk ( og udsøgte fristende ) display. Det er en fantastisk måde at bringe udendørs indendørs. Den bedste del om at have en spiselig centerpiece er, at alle får lov til at tage den med hjem – eller i hvert fald et stykke af det alligevel.

Spørg din festmåltider at bage en andet parti cupcakes til børnenes bord, hvis du har en. For de voksne borde, eksperimentere med cupcakes med spændende voksen varianter, så alle vil blive fristet til at have en smag.

Lad dem spise kage

Du kan helt sikkert udvide foråret tema til at omfatte bryllupskage så godt. Håndmalede blomster på dit bryllup kage låne en luft af dejlige lune til lejligheden uden at stjæle det øjeblik, den smagfulde elegance og charme. En dygtig bager kan konvertere dit bryllup kage i en lodret mini- haven fyldt med farver inspireret af den vidunderlige sæson af foråret.

Som din plan din store dag, så lad foråret være din guide til en dejlig nydeligt og aldeles overdådige bryllup bespise.