Bedste natcreme til moden hud – Sådan Undgå fælderne og vælger den rigtige Cream

Alle siger, at den mest effektive måde til at producere mere kollagen er at bruge retinoider. Det blev nævnt i en berømt mode magasin for nylig, så det fangede min opmærksomhed. Dette er især relevant for dem af os, der er på udkig efter den bedste natcreme til moden hud. Men er retinods noget godt på alle? Lad os undersøge sagen nærmere.

youth-code-night-creamNå, jeg er bange for, at der er gode nyheder og dårlige nyheder, og det meste sidstnævnte. Dybest set retinoider er den syntetiske kemiske form vitamin A, som normalt er godt for hudens sundhed. De kaldes undertiden tretinoin og isotretinoin. De kan fremskynde nye celle dannelse og også producere mere kollagen. Hud ser glattere og nogle fine linjer glattes ud, men effekten på dybere rynker er næsten nul. Den gode nyhed ender der, fordi efter seks måneder, de første virkninger ophører. Der er ikke mere forbedring og din hud vil gradvist vende tilbage til sin tidligere tilstand. Du er venstre spekulerer på, hvad i alverden skulle være i den bedste natcreme til moden hud, hvis der er faktisk en på markedet.

Nå, der er et par på markedet, heldigvis, og de arbejder. De er ganske vanskeligt at finde og det er derfor, jeg skriver denne artikel for at hjælpe dig med at vælge den rigtige. Her er nogle fælder for at undgå, når du vælger den bedste natcreme til moden hud.

Den første fælde er at undgå retinoider naturligvis, men også give en meget bred kaj til ting som hyaluronsyre og såkaldt ren kollagen. Årsagen er, at de som regel stammer fra dyr eller er blot syntetiske former af disse meget værdifulde proteiner til moden hud. De er ikke bio rådighed for vores hud og er også fuld af tvivlsomme syntetiske som meget vel kan skade vores sundhed.

Jeg opdagede, at en funktionel keratin faktisk kan trænge gennem huden og komme til at arbejde på vores kollagen i de dybere niveauer, og det vil faktisk få kollagen i gang igen. Da det er så hudvenlig og har ingen syntetiske, det er helt sikkert at bruge. Denne ingrediens er markedsført under en særlig patent og kaldes Cynergy TK.

Den anden fælde for at undgå, er at styre fri af skadelige ingredienser og sørge for, at alle ingredienserne i det produkt, du vælger, er faktisk sikker. Den nemmeste måde at gøre dette på er at kontrollere at se, om de har tilmeldt sig kampagnen for Safe Cosmetics, hvor virksomheden lover at fjerne alle de grimme ingredienser og bruger kun hudvenlige dem. Det sparer så meget tid på at gå igennem alle de umulige klingende ingredienser. Mindst med en virksomhed som denne, du ved, at du er i sikre hænder.

Jeg opdagede også så mange andre fugtighedscreme, blødgøringsmidler og stærke antioxidanter, som jeg var helt overrasket over, at så få mennesker vidste om disse. De er virkelig de bedst mulige næringsstoffer, du kunne have i den bedste natcreme til moden hud.

Så der har du det. Du er nødt til at beslutte nu, om at forblive i den mørke middelalder eller flytte ind i det tredje årtusinde, hvor du virkelig kan få stor hudpleje, som får du de resultater, du ønsker.